Brazzers posnetki jo takoj prepričajo, da je za akcijo

Brazzers posnetki jo takoj prepričajo, da je za akcijo
19 Jun
2017

Moja punca je bila včasih kar malo zadržana, kar se tiče seksa, nato pa sem ji predlagal, če bi si skupaj pogledala kak posnetek na Brazzers, da vidiva, kaj ji je všeč. In nisva dolgo ugotavljala, kaj je tisto, kar jo naredi mokro, kajti ob gledanju Brazzers je vedno takoj čisto razvneta in mokra in komaj čaka, da se je lotim.

Seveda pa Brazzers tudi njo spodbudi k akciji in ne da samo nog narazen in čaka, kaj bom naredil, temveč mi ga običajno najprej tudi tako dobro drka in fafa, da je čisto primerljiva z ženskami v Brazzers filmčki in sem prepričan, da bi lahko tudi midva posnela marsikaj vročega, če bi hotela.

Ampak nekako nama ne uspe – za razliko od fuka na Brazzers, kjer imajo profi kamermane, sva midva pač sama, in tako dejansko nimava časa za snemanje. Preveč je akcije in ko me jaha kot najbolj pohotna baba na svetu, mi niti na pamet ne pride, da bi ji rekel, naj počaka, da vključim kamero.

Naj to ostane raje za Brazzers profesionalke, moja punca pa naj bo rezervirana samo zame, pa je. Mi je pa všeč misel, da se na Brazzers kakšnega najinega posnetka fukanja zagotovo ne bi branili, kajti ko jo porivam od zadaj, se tako dobro nastavlja in ječi, naj jo nabijem še bolj, da sva zagotovo povsem konkurenčna.