Klepetalnica in resnično življenje

Klepetalnica in resnično življenje
22 Apr
2016

Ženske se običajno pritožujejo,  da jih moški ocenjujejo zgolj na podlagi njihovega videza in njihove telesne privlačnosti. Sam pravim, da to ni res. Oziroma, da se je možno  temu tudi izogniti.
Kako sem spoznal svojo partnerko? Pomagala nama je klepetalnica, s katero sva se spoznala in že na samem začetku delila med sabo najbolj sočne misli in najbolj strastne besede, ki so naju vodile v zadovoljstvo. Najprej naj bi bila klepetalnica samo zabava, a tako dobra sva se ujela, da sva si oba želela, da bi se tudi v živo spoznala. Seveda pa je hec v tem, da sem ves čas, ko  sva imela stike v klepetalnici  mislil, da je visoka rjavolaska z velikimi joški – takšno sem si želel, zato se je pač pretvarjala. No, mene pa je klepetalnica tudi preobrazila v mišičnjaka, čeprav sem v resnici suh. A takšnega si me je predstavljala.
Klepetalnica in sex preko žice sta pri nama že kar podirala rekorde, zato je bilo nujno, da se spoznava. In sva se. Bila je drobna, majhna in blond, jaz pa brez mišic. Ampak nama je bilo čisto vseeno. Odlično sva se ujela in sva zdaj zares skupaj, seks pa je fenomenalen – če te klepetalnica nauči, da ne vzburja samo telo, lahko namreč pri odnosu in spolnosti odkriješ povsem nove dimenzije.