Med fantovimi stvarmi so tudi seks filmi

Med fantovimi stvarmi so tudi seks filmi
26 Dec
2018

S fantom sva se oktobra preselila skupaj, saj sva šla oba študirat, in med tistimi stvarmi, ki jih z mano ni želel deliti, pa sem jih vseeno opazila, so tudi seks filmi. To me je precej razjezilo in rekla sem mu, če jih res rabi, če mu jaz ne dam dovolj užitka, pa je rekel, da je to čisto drugače.

Kako drugače? Zakaj so potrebni seks filmi, da si ga drka, ko pa lahko seksava kadar koli hočeva? In sem si enkrat, ko ga ni bilo, tudi sama pogledala, zakaj so mu seks filmi tako všeč. Nikoli jih še nisem gledala in bila sem kar presenečena. Je pa od enega do drugega posnetka postajalo bolj jasno, da seks filmi res niso takšni kot najin seks. Očitno sem precej preveč zadržana, pa tudi neizkušena.

Ko je prišel domov, sem mu povedala, da so bili cel dan na sporedu seks filmi, in da sem v resnici tako potrebna, ker sem se ob njih že tudi malo sama božala, in da bi rada poskusila kaj takega, kar mu je všeč. Seveda sem bila v sekundi na hrbtu in potem sva si privoščila nekaj položajev, kot so jih prikazovali seks filmi in priznati moram, da mi je seks zdaj še veliko bolj všeč.…