Sex po prepiru je najboljši

Sex po prepiru je najboljši
11 Mar
2018

Ste tudi vi že kdaj razmišljali, kdaj je sex najboljši? Sama sem bila včasih mnenja, da je najboljši prvi sex z novim partnerjem, a po tem, ko sva bila skupaj že več let, sem si premislila – nenazadnje znava po nekaj letih skupaj veliko več, veliko volje se poznava, in zato je sex veliko boljši.

Poleg tega pa obstaja še sex, s katerim se ne more primerjati noben drugi – to je sex po prepiru. Pravijo, da je spore najbolje rešiti v postelji, in prav imajo, če se s partnerjem prepirava, se namreč oba precej razburiva, in priznati moram, da sem zelo temperamentna, zato ne jočem in ne cmiham, ampak raje kričim in tudi kakšen krožnik je že poletel po zraku.

A kot da bi razburjenje imelo učinek na vzburjenje se nama nato vedno zgodi, da skočiva eden na drugega in odhitiva v spalnico (če prideva do nje). Sex, ki sledi, je vedno božanski, in po njem se zdi, kot da ni bilo nobenega prepira. (Čeprav je neskladja kasneje seveda treba vseeno rešiti.)

Tisti, ki ste ravno tako temperamentni in ste v zvezi, v kateri so takšni vroči prepiri pogostejši kot drugod, boste gotovo pritrdili, da je sex najboljši način, da pogasiš jezo.